Kannatusyhdistys

Töölön Sinisten Kannatusyhdistys ry. on taloudellisesti ja henkisesti Töölön Sinisiä tukeva yhdistys. Sen juuret juontavat kauas historiaan 1930-luvulle ja lippukunnan vanhempainyhdistykseen. Yhdistyksen tärkein tukimuoto lippukunnalle on ollut Hirsalan vanhan ja Långvikin uuden kämpän hankinta ja ylläpito. Nykyään kannatusyhdistyksen toiminnasta vastaa entisten tösiläisten muodostama veljespiiri. Taloudellisen tuen ohella lippukunnan johdolle pyritään antamaan myös henkistä tukea.

Vuonna 2017 Tösin Kannatusyhdistyksen hallituksen puheenjohtajana toimii Jussi Haapkylä.

Yhteystiedot: Jussi Haapkylä: kannatusyhdistys[at]toolonsiniset.net, 040-5263675

Sämpyläkilta

Killan perusti 1940-luvulla joukko silloisia vaeltajaikään ehtineitä lippukunnan jäseniä, yhteensä alun toistakymmentä partiolaista. Killan hieman erikoiselta kuulostava nimi syntyi yksinkertaisesti siitä että killan kokouksissa nautittiin teetä, ja kukin killan jäsen toi mukanaan sopivana suuhunpantavana sämpylän. Sämpyläkilta on ollut Töölön Sinisten vahva taustavaikuttaja koko olemassaolonsa ajan, vaikkei sitä aina ole huomannut killan noudattaman ’matalan profiilin’ takia.

Nykyään Sämpyläkiltaa on laajennettu siten, että killan vuosittain järjestämiin veljesillallisiin ja muihin tapahtumiin ovat tervetulleita kaikki entiset ja nykyiset tösit. Lassi Westerling on itseoikeutettu killan vanhin. Kiltamestarina ja kiltaneuvoston puheenjohtajana toimii Kari Teppola. Muita kiltaneuvoston jäseniä ovat Markku Lahtela, Arto Virkkunen, Inka Koskenvuo, Jukka Myyryläinen ja Mikko Ylijoki.

Yhteystiedot: Kari Teppola (kari.teppola[at]wmail.fi, 0400-208398)

Liity Kannatusyhdistyksen ja Sämpyläkillan jäseneksi

Voit liittyä Kannatusyhdistyksen ja Sämpyläkillan jäseneksi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kannatusyhdistys[at]toolonsiniset.net. Ilmoita sähköpostissa nimesi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi. Liitämme sinut Kannatusyhdistyksen postituslistalle, jolloin saat tietoa tapahtumistamme. Kannatusyhdistys kerää vuosittain n. 20e jäsenmaksun. Postituslistalle liittyminen ja tapahtumiin osallistuminen ei kuitenkaan vaadi jäsenmaksun maksamista.