Töölön Siniset
Erähenkistä partiotoimintaa stadissa ja skutsissa jo vuodesta 1933.

Joulukonsertti

21.12.2007

Lauluyhtye AIA

Lipunmyynti ovella alkaa 17.00

Konserttilippuja saa vielä ovelta, ja lipunmyyntipiste avautuu tuntia ennen ensimmäisen konsertin alkua, klo 17.00 Töölön kirkossa. Lauluyhtye esiintyy toisen kerran samana iltana kello 20.00, mutta tämä konsertti on lauluyhtyeen oma, eikä Töölön Siniset myy lippuja siihen. Myös toiseen konserttiin on jäljellä lippuja, ja niitä voi ostaa ennen tapahtuman alkua ovelta.

Joulukonsertti klo 18.00

Partiolippukuntien Töölön Sinisten ja Hesparton järjestämä joulukonsertti alkaa klo 18.00 Töölön kirkossa, Topeliuksenkatu 4. Esiintymässä on tunnetuista laulajista koostuva Lauluyhtye AIA, jonka jäseniä ovat muun muassa Nina Tapio ja Hanna-Riikka Siitonen. Konsertin tuotot menevät lippukuntien kämppäprojektin hyväksi.

Konsertissa kuullaan klassista, vanhaa joulumusiikkia sekä traditionaalisesti esitettynä että uudelleensovitettuna. Lisäksi taitavat laulajat laulavat joulun aikaan sopivaa muutakin musiikkia sekä a cappella että pianisti Pessi Levannon säestyksellä.

Ennen ja jälkeen konsertin voi tutustua kämppäprojektista kertovaan kuvaesitykseen ja jutella rakentamassa olleiden lippukuntalaisten kanssa.

Joulukonsertti klo 20.00

Lauluyhtye esiintyy toisen kerran samana iltana kello 20.00, mutta tämä konsertti on lauluyhtyeen oma, eikä Töölön Siniset myy lippuja siihen. Toiseenkin konserttiin on jäljellä lippuja, ja niitä voi ostaa ennen tapahtuman alkua ovelta.

Lauluyhtye AIA

Nina Tapio
Hanna-Riikka Siitonen
Riikka Timonen
Merzi Rajala
Marika Tuhkala
Eeppi Ursin

Pessi Levanto (piano)

Lippujen ostaminen

Lippuja voi ostaa kolmella tavalla.

1) Suoraan ovelta

Lippuja on saatavilla kirkon ovelta klo 17.00 alkaen. Vain käteinen kelpaa maksuvälineeksi!

2) Maksamalla liput tilille ja lunastamalla ne joulujuhlassa tai konsertissa ovelta

- Tilinumero: Nordea, 142635-46931
- Saaja: Hespartto ry., kämppätili
- Viesti: oma nimi ja sähköpostiosoite ja/tai matkapuhelinnumero
- Summa: lippujen määrä x 10€
- Viimeinen maksupäivä on Nordean tililtä maksettuna 20.12. ja muiden pankkien tileiltä 19.12., jotta maksu näkyy tilillä ennen konsertin alkua ja osaamme varata liput teille.

Maksun näkyessä tilillä saatte kuittauksen sähköpostilla ja/tai tekstiviestillä. Liput voi lunastaa maksukuittia vastaan joulujuhlassa 9.12. tai kirkon ovelta 21.12. ennen konsertin alkua.

3) Lippukuntien tapahtumissa käteisellä suoraan johtajilta

= koloilta (Töölönkatu 34 ja Tykistönkatu 8) kokousten aikana
= Joulujuhlassa 9.12. (Töölön Srk:n kerhokeskussa, Tykistönkatu 8 klo 11-13)
= Vanhojen jäsenten Sämpyläkillan illanvietossa 9.11.
= Ottamalla yhteys Tapio Levään

Lippujen myyminen työpaikoilla

Luvassa on hieno konsertti, josta on hyvä aloittaa jouluun rauhoittuminen. Olisimme iloisia, jos lippukuntalaisten vanhemmat ja vanhat jäsenet voisivat myydä lippuja työpaikoillaan. Jotta asia ei menisi liian hankalaksi, alla on helpot ohjeet.

1) Laita sivun alalaidassa ladattavissa oleva mainos ja myyntilista esim. työpaikan kahvihuoneen seinälle.
2) Maksa liput ohjeiden mukaisesti, kun tiedät, kuinka moni on tulossa. Tämä olisi hyvä tehdä kuitenkin viimeistään joulujuhlassa 9.12., jotta tiedämme, paljonko meillä on vielä lippuja myytävänä kahden viimeisen viikon aikana.

Kämppäprojekti

TöSi ja Hespartto rakentavat uutta partiokämppää Kirkkonummen Långvikiin, sillä vanhasta kämpästä jouduttiin luopumaan Metsähallituksen myytyä vuokraamamme tontin. Tällä hetkellä saunarakennus on valmis ja ensi kesänä aloitetaan itse kämpän rakennus. Kaikki tarvittava rahoitus ei ole vielä kunnossa, joten muun muassa konsertin avulla kerätään lisävaroja. Näiltä sivuilta löytyy myös kattava infopaketti kämppäprojektista kuvien ja blogin kera.

Yhteystiedot

Konsertin yhteyshenkilönä toimii Tapio Levä.

Ladattavat tiedostot

Mainos julkiseen jakeluun
Mainos sisäiseen jakeluun (tulostusversio, tulosta mielellään punaiselle paperille)
Myyntiohje
Liite työpaikkamyyntiin