Töölön Siniset
Erähenkistä partiotoimintaa stadissa ja skutsissa jo vuodesta 1933.

Sämpyläkillan illanvietto

19.11.2008

Parahin tösiveli tai -sisko

Vuotuinen illanvietto illallisineen entisille ja nykyisille töseille pidetään tällä kertaa keskiviikkona 19. marraskuuta. Paikka on sama kuin vuosi sitten, eli ravintola Mamma Rosa, Runeberginkatu 55. Tilaisuus alkaa klo 19. Kuten ennenkin, voit osallistua yksin tai seuralaisesi kanssa, asu on vapaa mutta pakollinen.

Illallisen hinta on saatu puserretuksi 40 euroon, mikä kattaa ruoat juomineen (lasillinen viiniä) sekä kahvin. Omaan piikkiin voi toki tilata juotavaa enemmänkin.

Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla illallisen hinta Töölön Sinisten Kannatusyhdistyksen tilille127050-325126 (Nordea) marraskuun 10. päivään mennessä. Kirjanpitoa helpottaa, jos kirjoitat pankkisiirtolomakkeen lisätietoja-kohtaan sanan "Illanvietto".

Kuten luultavasti kaikki jo tietävät, TöSin uusi retkikämppä Kirkkonummen Långvikiin on valmistumassa, mutta hankkeen rahoitus vaatii vielä ponnistelua. Illan ohjelmassa on esitys projektin nykyvaiheesta, minkä jälkeen toivottavasti viriää hedelmällinen keskustelu siitä miten tämänhetkinen rahoitusvaje saataisiin katetuksi.

Partiolauluja on luvassa vapaan seurustelun lomassa entiseen malliin.

Tervetuloa mukaan!

Jukka Myyryläinen
puh 040 7324 808, sähköposti jukka.myyrylainen(ät)fi.ibm.com

Lisätietoja myös Markku Lahtelalta
puh 0400 443 387, sähköposti kalervo.lahtela(ät)nsn.com

Illanviettokutsu (pdf)