Töölön Siniset
Erähenkistä partiotoimintaa stadissa ja skutsissa jo vuodesta 1933.

Kämpän avajaiset

13.6.2009

Kämpän avajaiset 13.6.

Toivotamme kaikki lippukuntalaiset ja heidän perheenjäsenensä sekä monet yhteistyökumppanimme tervetulleiksi juhlimaan eräkämppämme avajaisia.

Ohjelma

Avajaisohjelma alkaa kello 12.30. Ensin on noin tunnin kestävä virallinen osuus lipunnostoineen, puheineen ja tervehdyksineen. Tämän jälkeen ohjelmassa on ruokailu ja vapaata tutustumista kämppään. Ohjelma päättyy noin kello 15.00.

Yhteiskuljetus

Tapahtumaan on järjestetty yhteiskuljetus busseilla. Bussikuljetus on ilmainen, mutta ruokailun yhteydessä voi maksaa vapaaehtoisen bussi- ja lounasmaksun.
  • Lähtö Paavo Nurmen patsaalta klo 11.00.
  • Paluu Paavo Nurmen patsaalle klo 16.00.

Pukeutuminen ja varusteet

  • partiolaisilla partioasu partioansiomerkkien kera
  • ulkoiluvaatteet
  • omat astiat (ruokailua varten)

Ilmoittautuminen

Pyydämme Teitä ilmoittautumaan avajaisiin 17.5.2009 mennessä osoitteeseen avajaiset@toolonsiniset.net tai postitse os. Kämppä / Töölön Siniset, Töölönkatu 34, 00260 Helsinki. Kertokaa ilmoittautumisen yhteydessä osallistujien määrä, erikoisruokavaliot ja osallistutteko yhteiskuljetukseen.

Omalla autolla saapuminen

Parkkitilan vähyyden takia toivomme käytettävän yhteiskuljetusta. Jos oman auton käyttö on välttämätöntä, ajo-ohje löytyy alta. Mainittakoon vielä, että parkkipaikka on kolmen kilometrin päässä kämpästä Långvikin koulun (Karuby skola) pihalla, josta bussi saapuu noutamaan klo 12.00.

Ajo-ohje

Helsingin keskustasta ajetaan Länsiväylää (kantatie 51) Kirkkonummen suuntaan. Noin 5 kilometriä Kirkkonummen ja Espoon rajan jälkeen tulee vastaan liikennevaloliittymä, josta käännytään vasemmalle Hirsalantielle (seurataan tienviittaa, jossa lukee Hirsala). Risteyksen kohdalla vasemmalla puolella on Ericsonin tehdas ja oikealla Shell-huoltoasema.

Hirsalantietä ajetaan n. 6 kilometriä Långvikin kylään, jossa sijaitsevan koulun (Karuby Skola) pihalla on järjestetty pysäköinti. Parkkipaikalle ohjataan opaskyltein, minkä lisäksi paikalla on lippukuntalaisia opastamassa pysäköinnissä.

Parkkipaikalta on mahdollista kävellä kämpälle (n. 3km, reitillä viitoitus), mutta yhteiskuljetusbussi noutaa autoilla saapuneet parkkipaikalta kämpälle .

Navigaattoria käyttävät autoilijat löytävät parkkipaikalle kirjoittamalla osoitteeksi Hirsalantie 623.

Lisätietoa

Lippukunnanjohtajat

  • Töölön Siniset: Juho Häme, 045 111 8502, juho.hame(a)toolonsiniset.net
  • Hespartto: Laura Koivisto, 050 598 0096, laura.koivisto(a)hespartto.fi