Töölön Siniset
Erähenkistä partiotoimintaa stadissa ja skutsissa jo vuodesta 1933.

Joulukirkko ja Joulujuhla

10.12.2006

Tösin ja H-O:n syyskauden päätöstilaisuus alkaa partiojumalanpalvelukSella Töölön kirkossa ja jatkuu riemukkaalla joulujuhlalla lähiseudulla. Juhlassa on luvassa merkkien jakoa, joululauluja, puuroa ja kaikkea muuta joulukivaa. Tösi toivottaa kaikki jäsenet ja vanhemmat tervetulleiksi kirkkon ja juhlaan! Lisätietoa tapahtumasta tulossa lähiaikoina.

23.11.

Joulujuhlakirje

10.12.

Tösin ja Hesparton yhteinen joulujuhla pidettiin seurakunnan kerhokeskuksella tänään sunnuntaina. Tupa oli enemmän kuin täynnä ja ohjelmaa oli runsaasti!

Musiikista vastasi Tösin vaeltajaryhmän bändi, joka pääsi myös esittämään omia tulkintojaan jouluklassikoista. Tilaisuudessa jaettiin myös syksyn aikana suoritetut taitomerkit sekä sudenpentujen vaihemerkit. 2 sudenpentua antoi myös sudenpentulupauksen joulujuhlassa kirkon sijaan.

Tilaisuudessa palkittiin myös ansioituneita. Sudenpennuista Eino Miettiselle jaettiin sudenpääsolki, joka tosin oli myönnetty jo keväällä . Antti Mieloselle myönnettiin Tösin hopeinen.

Tämänvuotisen Hakaskaban voitto meni odotetusti Ahmat-vartiolle. Ahmojen aktiivisuus lippukunnan tapahtumissa on ollut kiitettävää, ja tämä näkyi kisan lopputuloksessa. Metsäyöskaban voitto heltisi 24 yöllä Kaarlo Saukonpäälle. Kämppäyöskabaa ei järjetetty kämpän puutteen vuoksi.

Kaikenkaikkiaan joulujuhla sujui hyvin ja puuro oli hyvää! Joulujuhlaa edelsi partiokirkko, johon osallistuivat myös Ilvesveikot ja Töölön Tähystäjät. Kirkossa uudet sudenpennut ja vartiolaiset antoivat lupauksensa.

Kiitos kaikille osallistuneille!