Kämppä 10 vuotta

 

Kesällä 2019 tulee kuluneeksi kunnioitettavat kymmenen vuotta uljaan eräkämppämme valmistumisesta. Näiden kymmenen vuoden aikana Metsäkolomme on tullut korvaamattomaksi osaksi Töölön Sinisten ja Hesparton toimintaa, ja sen ympärille on muodostunut monenlaisia perinteitä ja projekteja. Myös muut lippukunnat ovat löytäneet kämppämme, ja monet haluavatkin palata sinne retkeilemään vuosi toisensa jälkeen.

Kymmenen vuoden iän saavuttaminen antaa hyvän syyn juhlia ainutlaatuista kämppäämme. Haluamme kutsua kaikki kämppämieliset mukaan paikan päällä pidettäviin juhlallisuuksiin lauantaina 15.6.2019.

Saapuminen ja poistuminen

Juhlapäivänä olemme järjestäneet vieraille bussikuljetuksen Helsingistä, Paavo Nurmen patsaalta, porrastetusti klo 11:00 ja 11:15. Perillä kämpällä parkkitilaa on hyvin vähän, joten toivomme, että lähtökohtaisesti kaikki saapuisivat bussikuljetuksella. Mikäli sinulla on kuitenkin erityistarpeita kuljetuksen suhteen, olethan yhteydessä Tilli Pesolaan (yhteystiedot alla).

Juhlan jälkeen poistumiseen on kaksi eri bussivaihtoehtoa, joilla pääset takaisin Paavo Nurmen patsaalle. Paluukuljetukset lähtevät klo 15:30 ja klo 19. Myöhempi kuljetus on tarkoitettu niille, jotka haluavat jäädä kämpälle saunomaan ja viettämään aikaa yhdessä.

Juhlapäivän kulku

11.00 Ensimmäinen bussikuljetus lähtee Paavo Nurmen patsaalta
11.15 Toinen bussikuljetus lähtee Paavo Nurmen patsaalta
12.00 Lipunnosto ja avajaissanat
12.15 Ohjelmaa ja juhlapuheita
14.00 Keittolounas, pullakahvit ja vapaa kiertely
15.30 Ensimmäinen paluukuljetus lähtee kämpältä
16.00 Sauna ja nuotio
19.00 Toinen paluukuljetus lähtee kämpältä

Mitä mukaan

Virallisen osuuden jälkeen tarjolla olevaa keittolounasta ja pullakahveja varten tarvitset syvän lautasen, mukin ja lusikan. Halutessasi voit ottaa myös istuinalustan. Asu on vapaa, partiohuivi toivottava.

Mikäli lähdet jälkimmäisellä bussikuljetuksella, varaa mukaasi myös haarukka ja veitsi sekä halutessasi pyyhe ja pefletti. Talo tarjoaa saunojille biohajoavat pesuaineet.

Ilmoittautuminen

Juhla on osallistujille maksuton. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisellä lomakkeella, joka sulkeutuu 31.5. Ilmoitathan mahdollisesta osallistumisesi peruuntumisesta Tillille, jotta bussi ei jää turhaan odottamaan sinua juhlapäivänä!

Lämpimästi tervetuloa!

Mikäli sinulla on kysymyksiä, voit olla yhteydessä Tilli Pesolaan (tilli.pesola@toolonsiniset.net, p. 050 543 01 48 ).