Varaa kämppä

Näin varaat/vuokraat kämpän

1. Tutustu varausehtoihin

Kämpän varausehdot löytyvät alta.

  • Partiolippukunnat: 300€/viikonloppu + 50€/lisävrk
  • Muut tahot: sopimuksen mukaan

1. Kämppää vuokrataan muille partiolippukunnille ja muille tahoille Tösiltä ja Hespartolta käyttämättä jäävien vuorojen puitteissa.

2. Kämppävastaava vahvistaa kaikki varaukset sähköpostitse. Kyseinen sähköposti toimii varausvahvistuksena.

3. Vuokraaja sitoutuu maksamaan vuokran eräpäivään mennessä. Mikäli vuokraa ei ole maksettu viimeistään eräpäivänä, varaus peruuntuu. Vuokravuoron voi peruuttaa maksuttomasti 14 päivää ennen vuoron alkua. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään täysi hinta.

4. Kämppä pitää jättää vähintään yhtä hyvään kuntoon kuin se oli saavuttaessa. Ylimääräisiä ruokatavaroita ei saa jättää kämpälle vaan ne tulee kantaa takaisin kaupunkiin. Tarkistuslistassa mainitut asiat pitää hoitaa, ja kyseinen lista tulee palauttaa kämppävastaavalle. Vuokraaja sitoutuu korvaamaan vuokratulle tilalle tai vuokraajan käyttöön luovutetulle välineistölle vuokrauksen aikana aiheutuneet vahingot täysimääräisenä.

2. Tee varaus varauskalenteriin

3. Tulosta vuokrasopimus, hanki avaimet ja tutustu kämpän käyttöohjeisiin

Vuokrasopimus sisältää perustiedot kämppävarauksesta, sekä tarkistuslistan mitä tulee tehdä kämpälle saavuttaessa ja sieltä poistuttaessa. Avaimet saa joko kololta (Tösi ja Hespartto) tai varausvastaavalta (ulkopuoliset).

4. Retken jälkeen: palauta avaimet ja täytetty tarkistuslista

Retken jälkeen avaimet ja täytetty tarkistuslista tulee palauttaa seuraavasti:

  • Tösit ja hespartot: avain kololle ja tarkistuslista kämppävastaavan lokeroon
  • Ulkopuoliset: varausvastaavalle