Sudenpennut

Sudenpentuja syyskauden avajaisissa 2011

Tösin sudenpentujaosto

Tösin sudenpennut muodostavat ns. sekalaumoja sisarlippukuntamme Hesparton sudenpentujen kanssa. Jokaisessa laumassa on noin puolet tyttöjä ja puolet poikia. Tarkemmat tiedot laumoista johtajineen ja kokousaikoineen löydät kunkin lauman omalta sivulta. Lisätietoja liittymisestä kannattaa katsoa Jäseneksi-osiosta.

Ryhmät ja kokousajat

Ryhmät kokoustavat normaalisti viikoittain alla lueteltuihin aikoihin

Uusi lauma – 1. luokkalaiset

Keskiviikkoisin 17:00 – 18:00 ja 18:15 – 19:15

Tyrsky – 2. luokkalaiset

Keskiviikkoisin 17:00 – 18:00

Taifuuni – 2. luokkalaiset

Keskiviikkoisin 18:15 – 19:15

Pihaus – 3. luokkalaiset

Torstaisin 17:00 – 18:00

Pihistys – 3. luokkalaiset

Torstaisin 18:15 – 19:15

 

Sudenpentuja

Mitä partiossa tehdään?

Sudenpentuohjelma Töölön Sinisissä perustuu leikkipainotteiseen seikkailuohjelmaan. Ohjelman tarkoituksena on, että jokainen sudenpentu saa elämyksiä ja onnistumisen kokemuksia. Sudenpentujen ohjelma on hyvin monipuolista. Kokouksissa mm. askarrellaan, leivotaan, harjoitellaan kierrätystä, opetellaan ensiapua, liikutaan ja tutustutaan eri medioihin. Jos haluat tietää tarkemmin ohjelmasta, tutustu tähän sivustoon.

Onko partio vain solmuja ja merkkejä?

Sudenpennut saavat partiossa reilusti suoritusmerkkejä, mikä tuo sudenpennuille iloa ja onnistumisen kokemuksia. Merkit eivät kuitenkaan ole partiossa se tärkein asia. Oleellista ovat kaverit, yhdessä tekeminen ja luonnosta nauttiminen. Metsä on mitä mainioin leikkipaikka lapsille. Aikuiset johtajat ovat aina mukana varmistamassa retkien ja tapahtumien turvallisuuden. Solmut ovat partiossa vain sivujuonne. Sudenpentujen kanssa opetellaan lähinnä merimiessolmu, jolla partiohuivi solmitaan.

Kuinka paljon sudenpennuilla on toimintaa?

  • Kokoukset kaupungissa kerran viikossa
  • Retkiä 2-3 kertaa vuodessa
  • Päivätapahtumia (kisat, päiväretket, paraati ym.) 3-4 kertaa vuodessa
  • Kesäleiri (4 päivää) joka kesä